Iedereen is welkom bij EquiDo

Bij EquiDo is ieder kind en iedere jongere welkom. En jij als ouder uiteraard ook. Voor ons is ieder mens uniek. Stempels doen er niet toe. Wij kijken naar de complete mens. Met alle eigenschappen en karaktertrekken van diegene.

Onze specialismes

EquiDo biedt individuele pedagogische begeleiding en behandeling aan kinderen, jongeren en ouders. Wij zijn gespecialiseerd in het werken met de volgende uitdagingen en diagnoses:

Zorgboerderij EquiDo

Het doel van onze begeleiding met paarden

EquiDo geeft kinderen en jongeren de mogelijkheid om zich op persoonlijk gebied verder te ontwikkelen. Onze begeleiding vergroot hun zelfvertrouwen en verbetert het zelfbeeld. Waardoor ze het vertrouwen terugvinden in zichzelf en in anderen. Ook vinden wij het belangrijk aandacht te besteden aan het vergroten van de autonomie en het reflectievermogen.

Tijdens onze sessies zien we de sociale en communicatieve vaardigheden van de kinderen verbeteren. Andere leerdoelen kunnen gaan over omgaan met agressie, boosheid en angst. De zelfredzaamheid wordt vergroot en de bewustwording van het eigen handelen bevordert. Andere doelen van onze begeleiding zijn het vergroten van de concentratie en motivatie.

"Vanuit EquiDo wordt goede zorg op maat aangeboden. Onze dochter gaat elke keer met veel plezier er naartoe en ontwikkelt zich nu cognitief en emotioneel veel beter. Daarnaast wordt je als ouder echt gehoord en voel je je snel thuis."

Erwin

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over ons, heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek? Neem gerust contact met ons op. Dit doe je via het contactformulier, door ons te bellen of een e-mail te sturen.

 
Druif