Leer Miranda kennen

Miranda werkt bij EquiDo en vertelt je graag wat meer over haarzelf.

  • Ik ben GZ-psycholoog en werk samen met EquiDo
  • Ik ben moeder van twee kinderen en woon samen met George.  
  • Ik heb jarenlang met veel plezier paardgereden.

Miranda van der wilt

Door jarenlange ervaring in het werken met kinderen en gezinnen weet ik dat opvoeden niet altijd even vanzelfsprekend is. Hoe graag we het allemaal goed willen doen; er zijn veel factoren die dit proces kunnen beïnvloeden. Juist in vastgelopen situaties vind ik het een uitdaging om samen met het kind en de opvoeders te kijken naar wat er al lukt en waar hun krachten liggen. Door deze krachten te benutten en verder uit te bouwen ontstaat er weer ruimte voor zelfvertrouwen, groei en ontwikkeling. Het is mooi om daar mijn steentje aan bij te dragen.

Mijn portfolio

Mijn naam is Miranda van der Wilt en ik ben afgestudeerd orthopedagoog (Leiden, 2005) en BIG-geregistreerd GZ-psycholoog (2015). Ik heb jarenlange ervaring binnen de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Momenteel werk ik bij een orthopedagogisch behandelcentrum (OBC) waar ik een bijdrage lever aan de behandeling van kinderen en jongeren en hun opvoeders. 

Sinds 2024 werk ik daarnaast met veel plezier vanuit mijn Praktijk Veris. Vanuit Praktijk Veris werk ik samen met Zorgboerderij EquiDo.

Ik heb verschillende diploma’s behaald en diverse opleidingen gevolgd. Als GZ-psycholoog ben ik BIG-geregistreerd.

EquiDo