Coaching en ondersteuning voor ouders

Als ouder is het ook fijn om handvaten en tips te krijgen. Of even te sparren. Wij coachen en ondersteunen ouders bij ons op de zorgboerderij, maar het kan ook telefonisch of online. Waar jij je prettig bij voelt.

Leer je kind begrijpen

Wil je de band met je kind versterken? Hem of haar beter begrijpen? Weet je soms niet hoe je met een bepaald vraagstuk om moet gaan? Of heb je het gevoel dat het gedrag van je kind te maken heeft met dingen die spelen bij jou? Wij begeleiden je graag met deze vragen. 

Onvoorwaardelijk en natuurlijk ouderschap

Onze coaching en ondersteuning aan ouders is gebaseerd op de principes van het onvoorwaardelijke en natuurlijke ouderschap.

Je kunt de sessies bij ons op de zorgboerderij met de paarden volgen. Maar het is ook mogelijk om telefonische of online hulp te krijgen. Dat is handig bij kleinere vraagstukken, of wanneer afstand en tijd meespelen. We bespreken graag waar jij je goed bij voelt.

In sommige gevallen is ouderbegeleiding te bekostigen vanuit het PGB.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over ons, heb je een vraag of wil je een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek? Neem gerust contact met ons op. Dit doe je via het contactformulier, door ons te bellen of een e-mail te sturen.

 
EquiDo
Spruitje