De paarden

Maxi

Maxime is een 16 jarige merrie, die heel lang op een manege met kinderen en volwassenen heeft gewerkt. Maxi is dol op mensen en aandacht. Het is een lieve, levendige merrie. Maxi is sinds oktober 2010 bij EquiDo en heeft vanaf die tijd een opleiding gehad als collega, waarvoor ze inmiddels dik geslaagd is! Ze vindt haar werk prachtig!! Ze is super braaf, maar weet toch goed aan te geven, wat ze aan jouw lichaam en jouw gedrag kan zien!

 

Tari

Tari is een prachtige merrie, die wordt ingezet om gedrag te spiegelen. Tari is een ster in het aangeven, wat de ander laat zien. Doe jij alsof je heel zelfverzekerd bent, maar ben je dat niet echt? Dan zal Tari dat gelijk laten zien. Lach je terwijl je eigenlijk moet huilen? Dan wordt Tari wat geïrriteerd.. Tari is een fantastische merrie, die houdt van oprechtheid. Tari is daarnaast moeder van een aantal veulentjes, waaronder Druif, Meloen en Kiwi.

 

Fif

Fif is een vrolijke merrie, die voor alles in is. lekker knuffelen, geborsteld worden, er naast wandelen, Fif vindt alles leuk en gezellig, als ze maar lekker aandacht krijgt. Fif is graag vriendjes van iedereen en wil graag alles voor je doen, met name voor kindjes.

 

Druifje 

Druif (2010) is een dochter van Tari en opgegroeid bij EquiDo. En dat is te merken. Druif is nergens bang voor en dol op kinderen. Het liefst krijgt ze de hele dag door aandacht! Ze heeft de afgelopen jaren lekker mee gekeken terwijl ze genoot van alle knuffels en aandacht. Druif mag inmiddels met alles mee doen!

 

IMG_8989

 

Tinkebell

In mei 2013 is Tinkebell ons team komen versterken. Grote en leeftijd wil niet altijd wat zeggen. Deze dame mag dan klein zijn, en al 18 jaar oud, ze krijgt nog maar al te graag aandacht van groot en klein!

Tuc

 

 

Tuc

Tuc is 16 jarige merrie, een kruising tussen een Quarter Horse en een Haflinger, dat maakt van haar een vrolijk en stabiel paard om het EquiDo team te versterken! Tuc houdt van knuffelen, is lief voor iedereen en schrikt niet snel! En Tuc is erg dol, op eten!

 

 

 

Naast dit prachtige koppel van viervoeters werkt EquiDo samen met een aantal vrijwilligers en stagiaires.

Ben je op zoek naar een leuke stage plaats of vrijwilligerswerk, neem contact op!