De paarden

Maxi

Maxime is een 17 jarige merrie, die heel lang op een manege met kinderen en volwassenen heeft gewerkt. Maxi is dol op mensen en aandacht. Het is een lieve, levendige merrie. Maxi is de eerste paardencollega bij EquiDo en is hiervoor dik geslaagd! Ze vindt haar werk prachtig!! Ze is super braaf, maar weet toch goed aan te geven, wat ze aan jouw lichaam en jouw gedrag kan zien!

 

Tari

Tari is een prachtige merrie, die wordt ingezet om gedrag te spiegelen. Tari is een ster in het aangeven, wat de ander laat zien. Doe jij alsof je heel zelfverzekerd bent, maar ben je dat niet echt? Dan zal Tari dat gelijk laten zien. Lach je terwijl je eigenlijk moet huilen? Dan wordt Tari wat ge├»rriteerd.. Tari is een fantastische merrie, die houdt van oprechtheid. Tari is daarnaast moeder van een aantal veulentjes, waaronder Druif, Meloen en Kiwi. Op Tari wordt niet meer gereden, zij heeft daarvoor pensioen gekregen, ze is 21 jaar! 

 

Fif

Fif is een vrolijke merrie, die voor alles in is. lekker knuffelen, geborsteld worden, er naast wandelen, Fif vindt alles leuk en gezellig, als ze maar lekker aandacht krijgt. Fif is graag vriendjes van iedereen en wil graag alles voor je doen, met name voor kindjes.

 

Druifje 

 

Druif (2010) is een dochter van Tari en opgegroeid bij EquiDo. En dat is te merken. Druif is nergens bang voor en dol op kinderen. Het liefst krijgt ze de hele dag door aandacht! Ze heeft de afgelopen jaren lekker mee gekeken terwijl ze genoot van alle knuffels en aandacht. Druif mag nu met alles mee doen! Ze is een grote ondeugd!

 

 

Spruitje

Spruitje is de enige man in onze paardenkudde! Spruitje is een kleine Tinker. Hij deinst nergens voor terug, is dol op knuffelen en kan alles aan! Spruitje is de kleinste, maar heeft het grootste hartje!

 

 

 

 

Naast dit prachtige koppel van viervoeters werkt EquiDo samen met een aantal vrijwilligers en stagiaires.

Ben je op zoek naar een leuke stage plaats of vrijwilligerswerk, neem contact op!