Nieuwsbrief

Om alle nieuwtjes binnen EquiDo overzichtelijk te houden, hebben we een nieuwsbrief gemaakt. Met informatie over een aantal nieuwe dingen binnen EquiDo, zoals een klachtenbeleid en klachtencommissie, client tevredenheid onderzoeken, en meer zaken om EquiDo een stukje professioneler te maken!

En niet alleen dat! In de nieuwsbrief vertellen we ook over Miranda; zij stopt vanaf juli bij Pameijer en gaat voor 100% aan het werk binnen EquiDo!

We vertellen over de kleine Tinkebell die ons team komt versterken, een lieve Shetlander merrie, die toe is lekker veel aandacht!

coaching

En als laatste vertellen we meer over de coachings mogelijkheden binnen EquiDo en bieden we een voorproefje aan op een teamcoaching, voor de nieuwsgierigen die dit wel eens willen ervaren, stuur ons een mailtje!

 

Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen van EquiDo? schrijf je in!