Ponykamp 1 geslaagd

Vorige week heeft EquiDo haar eerste ponykamp gegeven! met behulp van stagiaires Miranda en Suzanne, hebben we er een feest van gemaakt! de kinderen hebben 1 op 1 begeleiding gehad, en hadden ieder een eigen pony. Maxi en Fif hebben zich bewezen tijdens dit kamp, als trouwe, kalme viervoeters, die in zijn voor allerlei spelletjes! Ook was bij ons pony Nicky op bezoek, zij heeft genoten van alle aandacht tijdens het kamp!

De kinderen hebben allemaal hard gewerkt aan hun eigen doel, en ook om goed samen te werken en een goede combinatie te zijn met hun paard en hun begeleidster. Ze hebben het super gedaan! We hebben natuurlijk allerlei leuke spelletjes gedaan en de kinderen hebben prachtige parcoursen gemaakt in de bak, de paarden perfect verzorgd en, staarten gewassen en vlechten gemaakt.

En daarmee was het eerste kamp een succes en kijken we uit naar kamp 2 volgende week!