Gastles op Hogeschool InHolland

Een aantal jaar geleden liep ik er nog door de gangen als student, maar afgelopen 29 februari, mocht ik er mijn eerste gastles geven! Do van EquiDo was uitgenodigd om op de hogeschool InHolland een gastles te geven aan SPH (sociaal pedagogische hulpverlening) studenten, uit het derde jaar, om te vertellen over het zelfstandig ondernemerschap in de zorg.
Toen ik de opleiding SPH volgde, zat dit blok, over zelfstandig ondernemerschap nog niet in de opleiding. Ik had er heel wat aan gehad denk ik! Maar ach, alles zelf uitzoeken was ook een mooie zoektocht.

Enorm leuk, om mijn verhaal te mogen vertellen en de ervaringen die ik heb opgedaan de afgelopen anderhalf jaar. Ook heerlijk om te zien hoe geïnteresseerd de studenten zijn, in de hulpverlening aan huis en met de paarden.
Want wat komt er nou allemaal bij kijken voor je een eigen bedrijf kunt starten? Nou een heleboel! maar ik denk dat het belangrijkste is om die ‘drive’ te voelen, die enorme motivatie om er een succes van te maken. Geloven in de kracht van je bedrijf. EquiDo is inmiddels anderhalf jaar oud en ik ben trots op alle cli├źnten die ik heb mogen begeleiden en nog steeds begeleid. Ik vind het geweldig om ze te zien groeien, niet alleen lichamelijk, maar op alle vlakken! en vooral op sociaal-emotioneel vlak vind ik genieten. Stuk voor stuk zijn het kanjers, en daar doe je het voor, dat is mijn DRIVE!