NewsFlash

Er is hard gewerkt, maar dan is het ook bijna zover; de nieuwe buitenbak en tevens paddock van EquiDo is bijna klaar! Zodat de paardjes in de bak kunnen vertoeven, terwijl de winter eraan komt! beetje bij beetje komt alles bij elkaar! Ook een kacheltje in de blokhut komt eraan, want de voetjes worden nu toch wel koud in de blokhut!
Op de lokatie in Bleiswijk zijn Druif en Maxi nog. Tari, Fif en Meloen, zijn terug naar de stal in Bergschenhoek. Meloen is inmiddels alweer een half jaar en Druif alweer 1,5 jaar!
Ook in de thuisbegeleiding gaat het lekker bij EquiDo. We zien kinderen en jongeren die vooruit gaan, en dat maakt mij blij! De agenda van EquiDo is af en toe overvol!
De Rots en Water kan van start, geĂ¯nteresseerden kunnen zich aanmelden via de mail! Dan kan gekeken worden in welk groepje plaatsing handig is, in combinatie met welke andere kinderen of jongeren en op welke dag.

Wij zijn bijna klaar voor de winter! We hopen op een zonnige đŸ˜‰