Rots en Water training

Rots en Water trainingAlvast een mededeling voor de geintereseerden; in het najaar gaat EquiDo starten met het aanbieden van de eerste Rots en Water training. Rots en Water is een sociale weerbaarheidstraining voor kinderen van 7 tot 14 jaar.

Deze training is geschikt voor kinderen die wel wat meer zelfvertrouwen mogen krijgen, steviger in hun schoenen staan. Dominique volgt een speciale training om ook met kinderen met ASS (autisme spectrum stoornissen) deze cursus te kunnen doen.

De training bestaat uit veel fysieke oefeningen, we zijn dus lekker actief bezig.

Na afloop krijgen de kinderen een certificaat van deelname en een verzameling van positieve herinneringen die ze met elkaar hebben op gedaan!

Meer informatie volgt nog, mocht u alvast iemand willen opgeven, of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op.